Wybierz kategorię

Recenzja Ledko Oświetlenie sufitowe EX000/01/31, 35 cm

  • Ledko Oświetlenie sufitowe EX000/01/31, 35 cm Products
Cena
137 zł
Dostępność
Dostępny 04.03.2021
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » mall.pl

Informacje o produkcie

Oświetlenie sufitowe Philips EX000/01/31, 35 cm można użyć również jako lampę naścienną. Wykonana jest z wysokiej jakości szkła i tworzywa sztucznego. Posiada gwint E27 oraz maksymalną moc 2× 60W.... Zobacz pełny opis produktu >>>

Z nami wybierz tanie Products. produkt Ledko Oświetlenie sufitowe EX000/01/31, 35 cm e-Shop mall.pl Kup w cenie 137 zł. Przetestuj produkt Ledko Oświetlenie sufitowe EX000/01/31, 35 cm jest zwykle sprzedawany po cenie 137 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru:
- rzetelny dostawca i producent Ledko
- kod EAN i ID towarów 802726
- kategoria produktu Products


Z wysokiej jakości e-sklepu mall.pl możesz wygodnie zamówić Ledko Oświetlenie sufitowe EX000/01/31, 35 cm.


Opinii produktów

Produkt został oceniony przez klientów 5. Ogólnie rzecz biorąc, została przyznana 108 recenzje.


Ceneo Ceneo opinie i Recenzje Ledko Oświetlenie sufitowe EX000/01/31, 35 cm

Spójrz rekomendacje i prawdziwe recenzje od klientów, którzy już zakupili produkt. Bezpośrednio do komparatora ceny heureka.cz, który już posiada i doświadczysz doświadczenia, dostaniesz więcej.

Możesz również znaleźć produkt wyraźnie na portaluLedko Oświetlenie sufitowe EX000/01/31, 35 cm porównaj i filtruj. Możesz wybrać miejsce zbioru. Porównaj ceny z wielu sklepów, takich jak mall.pl s dopravou - Info v obchodu. .



Porównanie cen

Komparatory cen i artykuły z ceneo.pl pomagają klientom wybrać najlepsze produkty w przystępnej cenie.W kategorii Products możesz także znaleźć inspirację.
Spójrz na opinie odwiedzających, co jest produktem rzetelnego producenta Ledko vlastní.


Sdílet na Facebooku

Kup w sklepie

Popularne produkty w tej kategorii

Products - Zobacz więcej produktów

Popularne produkty w tej kategorii