Wybierz kategorię

Recenzja Philips Lampa LED biurkowa Star Wars 71770/99/16

  • Philips Lampa LED biurkowa Star Wars 71770/99/16 Oświetlenie LED
Cena
115 zł
Dostępność
Dostępny 09.03.2021
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » mall.pl

Informacje o produkcie

Lampa biurkowa Philips Star Wars rzuca chłodne białe światło — idealne, aby skoncentrować się podczas czytania książki lub odrabiania lekcji. Jest ozdobiona nadrukiem przedstawiającym przygody z serii „Gwiezdne wojny", dzięki czemu bez trudu przyciąga ciekawe spojrzenia.... Zobacz pełny opis produktu >>>

Z nami wybierz tanie Oświetlenie LED. produkt Philips Lampa LED biurkowa Star Wars 71770/99/16 e-Shop mall.pl Kup w cenie 115 zł. Przetestuj produkt Philips Lampa LED biurkowa Star Wars 71770/99/16 jest zwykle sprzedawany po cenie 115 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru:
- rzetelny dostawca i producent Philips
- kod EAN i ID towarów 907448
- kategoria produktu Oświetlenie LED


Z wysokiej jakości e-sklepu mall.pl możesz wygodnie zamówić Philips Lampa LED biurkowa Star Wars 71770/99/16.


Opinii produktów

Produkt został oceniony przez klientów 3. Ogólnie rzecz biorąc, została przyznana 77 recenzje.


Ceneo Ceneo opinie i Recenzje Philips Lampa LED biurkowa Star Wars 71770/99/16

Spójrz rekomendacje i prawdziwe recenzje od klientów, którzy już zakupili produkt. Bezpośrednio do komparatora ceny heureka.cz, który już posiada i doświadczysz doświadczenia, dostaniesz więcej.

Możesz również znaleźć produkt wyraźnie na portaluPhilips Lampa LED biurkowa Star Wars 71770/99/16 porównaj i filtruj. Możesz wybrać miejsce zbioru. Porównaj ceny z wielu sklepów, takich jak mall.pl s dopravou - Info v obchodu. .



Porównanie cen

Komparatory cen i artykuły z ceneo.pl pomagają klientom wybrać najlepsze produkty w przystępnej cenie.W kategorii Oświetlenie LED możesz także znaleźć inspirację.
Spójrz na opinie odwiedzających, co jest produktem rzetelnego producenta Philips vlastní.


Sdílet na Facebooku

Kup w sklepie

Popularne produkty w tej kategorii

Oświetlenie LED - Zobacz więcej produktów

Popularne produkty w tej kategorii