Wybierz kategorię

Recenzja Philips Lampa sufit. LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm

  • Philips Lampa sufit. LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm Sufitowe
Cena
97 zł
Dostępność
Dostępny 08.03.2021
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » mall.pl

Informacje o produkcie

Phillips Lampa sufitowa LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm wykonana z metalu i tworzywa sztucznego o średnicy 32 cm. Lampa daje białe, zimne światło.... Zobacz pełny opis produktu >>>

Z nami wybierz tanie Sufitowe. produkt Philips Lampa sufit. LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm e-Shop mall.pl Kup w cenie 97 zł. Przetestuj produkt Philips Lampa sufit. LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm jest zwykle sprzedawany po cenie 97 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru:
- rzetelny dostawca i producent Philips
- kod EAN i ID towarów 919663
- kategoria produktu Sufitowe


Z wysokiej jakości e-sklepu mall.pl możesz wygodnie zamówić Philips Lampa sufit. LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm.


Opinii produktów

Produkt został oceniony przez klientów 3. Ogólnie rzecz biorąc, została przyznana 101 recenzje.


Ceneo Ceneo opinie i Recenzje Philips Lampa sufit. LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm

Spójrz rekomendacje i prawdziwe recenzje od klientów, którzy już zakupili produkt. Bezpośrednio do komparatora ceny heureka.cz, który już posiada i doświadczysz doświadczenia, dostaniesz więcej.

Możesz również znaleźć produkt wyraźnie na portaluPhilips Lampa sufit. LED Cinnabar 33362/31/17 32 cm porównaj i filtruj. Możesz wybrać miejsce zbioru. Porównaj ceny z wielu sklepów, takich jak mall.pl s dopravou - Info v obchodu. .



Porównanie cen

Komparatory cen i artykuły z ceneo.pl pomagają klientom wybrać najlepsze produkty w przystępnej cenie.W kategorii Sufitowe możesz także znaleźć inspirację.
Spójrz na opinie odwiedzających, co jest produktem rzetelnego producenta Philips vlastní.


Sdílet na Facebooku

Kup w sklepie

Popularne produkty w tej kategorii

Sufitowe - Zobacz więcej produktów

Popularne produkty w tej kategorii