Wybierz kategorię

Recenzja Philips Lampy sufitowe 3 szt. (59902/11/10)

  • Philips Lampy sufitowe 3 szt. (59902/11/10) Reflektory
Cena
119 zł
Dostępność
Dostępny 11.04.2021
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » mall.pl

Informacje o produkcie

Lampy sufitowe Lake 59902/11/10 marki Philips to zestaw trzech oczek przeznaczonych do żarówek halogenowych. Dzięki klasie wytrzymałości IP23 jest szczególnie polecany do łazienki, ale oczywiście może być również stosowany w innych częściach domu.... Zobacz pełny opis produktu >>>

Z nami wybierz tanie Reflektory. produkt Philips Lampy sufitowe 3 szt. (59902/11/10) e-Shop mall.pl Kup w cenie 119 zł. Przetestuj produkt Philips Lampy sufitowe 3 szt. (59902/11/10) jest zwykle sprzedawany po cenie 119 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru:
- rzetelny dostawca i producent Philips
- kod EAN i ID towarów 476562
- kategoria produktu Reflektory


Z wysokiej jakości e-sklepu mall.pl możesz wygodnie zamówić Philips Lampy sufitowe 3 szt. (59902/11/10).


Opinii produktów

Produkt został oceniony przez klientów 4. Ogólnie rzecz biorąc, została przyznana 131 recenzje.


Ceneo Ceneo opinie i Recenzje Philips Lampy sufitowe 3 szt. (59902/11/10)

Spójrz rekomendacje i prawdziwe recenzje od klientów, którzy już zakupili produkt. Bezpośrednio do komparatora ceny heureka.cz, który już posiada i doświadczysz doświadczenia, dostaniesz więcej.

Możesz również znaleźć produkt wyraźnie na portaluPhilips Lampy sufitowe 3 szt. (59902/11/10) porównaj i filtruj. Możesz wybrać miejsce zbioru. Porównaj ceny z wielu sklepów, takich jak mall.pl s dopravou - Info v obchodu. .



Porównanie cen

Komparatory cen i artykuły z ceneo.pl pomagają klientom wybrać najlepsze produkty w przystępnej cenie.W kategorii Reflektory możesz także znaleźć inspirację.
Spójrz na opinie odwiedzających, co jest produktem rzetelnego producenta Philips vlastní.


Sdílet na Facebooku

Kup w sklepie

Popularne produkty w tej kategorii

Reflektory - Zobacz więcej produktów

Popularne produkty w tej kategorii