Wybierz kategorię

Recenzja Philips latarka LED Darth Vader 71767/98/16

  • Philips latarka LED Darth Vader 71767/98/16 Oświetlenie LED
Cena
33 zł
Dostępność
Dostępny 08.03.2021
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » mall.pl

Informacje o produkcie

Latarka kieszonkowa Philips Star Wars z wizerunkiem Dartha Vadera zapewni dziecku światło w nocy lub gdy porusza się ono w ciemności podczas zabawy. Produkt jest bezpieczny i chłodny w dotyku, a jego kolorowy kształt jest przystosowany do wygodnego trzymania przez małe rączki.... Zobacz pełny opis produktu >>>

Z nami wybierz tanie Oświetlenie LED. produkt Philips latarka LED Darth Vader 71767/98/16 e-Shop mall.pl Kup w cenie 33 zł. Przetestuj produkt Philips latarka LED Darth Vader 71767/98/16 jest zwykle sprzedawany po cenie 33 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru:
- rzetelny dostawca i producent Philips
- kod EAN i ID towarów 907802
- kategoria produktu Oświetlenie LED


Z wysokiej jakości e-sklepu mall.pl możesz wygodnie zamówić Philips latarka LED Darth Vader 71767/98/16.


Opinii produktów

Produkt został oceniony przez klientów 4. Ogólnie rzecz biorąc, została przyznana 48 recenzje.


Ceneo Ceneo opinie i Recenzje Philips latarka LED Darth Vader 71767/98/16

Spójrz rekomendacje i prawdziwe recenzje od klientów, którzy już zakupili produkt. Bezpośrednio do komparatora ceny heureka.cz, który już posiada i doświadczysz doświadczenia, dostaniesz więcej.

Możesz również znaleźć produkt wyraźnie na portaluPhilips latarka LED Darth Vader 71767/98/16 porównaj i filtruj. Możesz wybrać miejsce zbioru. Porównaj ceny z wielu sklepów, takich jak mall.pl s dopravou - Info v obchodu. .



Porównanie cen

Komparatory cen i artykuły z ceneo.pl pomagają klientom wybrać najlepsze produkty w przystępnej cenie.W kategorii Oświetlenie LED możesz także znaleźć inspirację.
Spójrz na opinie odwiedzających, co jest produktem rzetelnego producenta Philips vlastní.


Sdílet na Facebooku

Kup w sklepie

Popularne produkty w tej kategorii

Oświetlenie LED - Zobacz więcej produktów

Popularne produkty w tej kategorii